.

Markas/POS BN lengang dan kosong? alahai...

>> 01 April 2009

Sape la tengah hari/ siang hari nk duduk kat markas.. hehehe.

Masa PRU 12 dulu..

Ada satu malam tu, sy dah letih sangat dok key-in nama pengundi..mata penat, urat lengoh.. kopi & sekut kering tak dapat meng-cover mata sy yang dah ngantuk ni...

Masa dok tersenggut tu (tengah main game Zuma masa tu + ngantuk), BOS (peti undi) ciut dan ajak gi edar Poster calon (Kertas) & Bendera PAS ke markas & POS PAS

Naik lak saya dalam van yang penuh di tepek (tampal) dengan poster PAS & Adil (PKR),

Apa yang nk diceritakan disini.. saya jumpa satu kawasan peti undi (Peti undi Kg Geting - Pengkalan Kubor)

Boleh di katakan setiap 100 meter ada satu Pos PAS, kiri dan kanan jalan.. bukan nya ada orang pun.. Lampu je terpasang termasuk lampu klip2. Tak tau la pulak, mungkin ada pertandingan POS/ Markas tercantik..

Orang ramai hanya berkumpul di Markas utama aje.. mungkin POS/Markas tu yang xda orang tu tempat singgah budak2 masa mengantung bendera dan poster..

Mungkin juga gambar (markas BN) di atas sama dengan kampung yang saya singgah ini.. Ada buat pertandingan Markas/Pos Tercantik..

Wassalam....

3 ulasan:

PemudaGagasan 1 April 2009 10:14 PTG  

Salamz...

markas pilihanraya pas siap ada aircon kot...tu pasal ramai orang lepak sana...dapat calon jutawan camry laa katakan

hahahaha

TokMudim 2 April 2009 1:11 PG  

Biasa lah wak.....ongkos belum masuuuuuk. Agen dah pelahab dulu.

Menang kalah agen peduli apa.....janji masuuuuuuuuk


No to oral sex. hargai bibir yang berdoa.

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) 3 April 2009 12:07 PTG  

buat apa dok bilek gerakkan.... bn dah insaf dan sedar maka mereka ramai di rumah pengundi sekarang niii....berlonggok di markas tu UMNO LAMA DAAAA.....

Catat Ulasan

Sila tinggalkan ulasan anda

Label

Bermula 19/7/2010

Pengiklanan Sahaja

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP