.

Gambar Panas Wan Farid

>> 01 Januari 2009

Gambar Wan Farid Berkaraoke
Gambar Wan Farid Menyayi

Gambar Panas Wan Farid

Sengaja je ambo letak tajuk panas..

Pasal ramai sangat yang antar email dan dalam blog puak2 jakun PKR (kasar bahasa ni).. menyebar fitnah dalam alam saiber (cyber), mengatakan yang calon BN sedang berkaraoke sambil memeluk GRO. Ada yang anta email kata yang Wan Farid ni sedang 'minum2'.. tak ada bukti tak perlu la sebar2 fitnah.. berdosa, nanti kalau PAS menang kat KT pun tak ada berkat. Sila baca apa kata Tuan Guru Haji Hadi di sebelah.. tiada guna membina kerajaan tanpa mendapat keredhaan Allah Taala..

Ambo semak punya semak.. rupanya Wan Farid sedang berhibur dengan keluarga.. macam ini la ok.. ni tak (sesetengah orang tu-ambo sendiri pun ada jugak kadang2), keluar berhibur dengan rakan-rakan, sampai keluarga tak terlayan.

Jadi ter-ungkailah 'FITNAH' dari email & Blog2 puak2 tu.. Rupanya fitnah semata2.

Rupanya ada tangan2 yang tak bertanggungjawab meng-edit gambar. gambar perempuan disebelah Wan Farid tu mereka potong (edit) menampakkan tangan dan bahu yang sexy (kononnya GRO la).. kalau bagi gambar penuh, tentu lah orang KT kenal pasal 'perempuan' tu ada pertalian darah dengan Wan Farid. Dan fitnah puak2 tu tak jalan la..

(Gambar 1 : ada ke PUB atau tempat karaoke mewah yang 'letak' CD kat depan pelanggan)

Ni gambar kedua.. gambar yang merungkai segala fitnah puak2 tu.

(Gambar 2 : Laaaa...bersama keluarga rupanya)

Keterangan Gambar
1. Lantai yang sama
2. Kerusi yang sama
3. Timbunan CD yang sama
4. Meja 'aluminium' yang sama
5. Pintu (Kat belakang) yang sama
6. Seluar dan baju yang sama..

a. Boleh ke budak2 masuk PUB?
b. Masuk PUB kena pecat (tanggalkan) kasut ke?

Jadi.. fitnah sudah terungkai, jalanilah PRK P36 dengan ketelusan dan keamanan. Jangan jadi puak tuu yang suka gaduh2, jerit2 dan menengking.

Ambo : Tajuk yang ambo merahkan di atas tu adalah bertujuan memudahkan orang yang search (cari gambar Wan Farid) menggunakan fungsi Yahoo atau Google. Kalau tajuk tak 'panas', kang terbuka blog puak2 'tuu' yang 'memfitnah'. Kalau terbuka blog 916 ni dulu, terungkai la fitnah..

ambo hanya merancang ke arah kebaikan..

Gambar di ambil dari member sebelah

3 ulasan:

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) 2 Januari 2009 9:19 PG  

itulah melayu kalau tak fitnah....kalau tak dengki....kalau tak khianat...maka bukan melayu lah.

nampaknya mereka tu adalah penguhuni neraka yang akan makan daging saudaranya sendiri.

QasehNuryz 2 Januari 2009 9:42 PG  

Salam bro,
standard modified la tuh! menjelang P/raya akn ada gmbr sadis memburuk2kan calon.lagi sadis bile gmbr dan cerita tu berunsur fitnah sehingga mnyebabkan si empunya badan tpksa menerangkan keadaan sebenar.

haa..mano nk letak muko?

bungaraya 2 Januari 2009 11:50 PG  

Beginilah bentuk Fitnah dan Fakta salah yang cuba dibawa oleh Pembangkang PAS. ISLAMKAH MEREKA?.

Catat Ulasan

Sila tinggalkan ulasan anda

Label

Bermula 19/7/2010

Pengiklanan Sahaja

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP